Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

Vitensenteret Sørlandet

  • Vitensenteret
  • Vitensenteret2
  • logo

Kunde

Vitensenteret Sørlandet er et opplevelses- og læringssenter for barn og unge i realfag og teknologi.  Vitensenteret ble startet i 2010, og i desember 2012 åpnet det i nye flotte lokaler i “Sørlandet Kunnskapshavn” i Arendal sentrum. I skoleåret tilbyr vitensenteret ulike undervisningsopplegg, rettet mot barnehage, skole og SFO.

Oppgave

Vitensenteret Sørlandet ønsket en moderne og fleksibel webløsning som skulle være strukturert, oversiktlig, visuelt attraktiv og tilpasset de forskjellige målgruppene og identiteten deres.  Den måtte være rask og enkel å bruke for både besøkende, pedagoger og redaktører.

Løsning

Etter en grundig prosess og behovskartlegging ble det valgt å utvikle en skreddersydd nettløsning basert på Umbraco CMS. Umbraco er et kraftig og fleksibelt web publiseringssystem, som er enkelt å bruke og enkelt å tilpasse. Løsnignen som er laget kan vokse og utvides i takt med Vitensenterets utvikling og behov. I designfasen ble det lagt vekt på en enkelhet, målgrupper og tilgjengelighet samt tilpasset visning på mobile enheter og Ipad.


Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!