Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

Uarctic Education

  • underside

Student portal for University of the Arctic

Kunde

University of the Arctic er et nettverk av over 100 universiteter, høyskoler og organisasjoner i ni land rundt Arktis som samarbeider om å dele ressurser, ekspertise og undervisning for å gi bedre høyere utdanning om forholdene i nordområdene.

Oppgave

Frameworks har utviklet og drevet UArctic sine nettsider og nettjenester helt siden 2005. Vi har nå fått gleden av å utvikle en helt ny og moderne nettløsning fot den nye student portalen og felles kursdatabasen. Løsningen er basert på Umbraco CMS pubilseringssystem og er designet helt fra bunnen av og er nå tilpasset både små og store skjermer gjennom et responsivt og moderne design. Alle grunnlagsdata er samlet i en enhetlig løsning og både kurs, programmer og universitetsprofiler er gjort dynamisk og enkelt å vedlikeholde.

Formålet med portalen er å trekke studenter til arktiske studier og studieprogrammer. Student portalen er bygd opp rundt en sentral studie -og kursdatabase der alle medlemsuniversitetene bidrar med innhold og der hvert medlemsuniversitet har en egen arktisk profil.  Portalen inneholder også nyheter, arrangementer og fagstoff som er interessant for studenter som vil eller allerede studerer i nordområdene.

I løpet av våren vil vi migrere hele UArctics nettportal over til den nye Umbraco plattformen.


Løsning

Ønsker du å se hvordan resultatet ble?

Besøk Studentportalen →


Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!