Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

Sørlandet Kunnskapshavn

  • KH
  • Perspektiv
  • Foto
  • Fotografi

Kunde

Sørlandet Kunnskapshavn er en betydelig næringsklynge på Sørlandet, og dermed en viktig del av Arendal kommunes næringsstrategi. Hele kunnskapshavna bygges ut av private investorer. Mesteparten av arealene er leid ut til private bedrifter, som alle har det til felles at de trenger kompetent arbeidskraft, og ønsker seg mer plass og moderne lokaliteter.

Oppgave

Sørlandet Kunnskapshavn som består av Havnegården, Eurekabygget og Barbu Brygge, ønsket en nettside. Formålet med nettsidene er å kommunisere til miljøet, fremme samhandling og vise hva Kunnskapshavna betyr for regionen. Sidene skal kommunisere både til de som jobber der, og i regionen rundt. I tillegg finner en praktisk informasjon og aktuelle saker. Vi har tatt bilder og laget bildegalleri, og vi bistår Kunnskapshavna på redaksjonelt innhold og sosiale medier.

Løsning

Frameworks har bidratt med design, utvikling og innholdstjenester av Kunnskapshavna.no. Nettsiden er en løsning som er utviklet og bygget i Umbraco, CMS system for å håndtere og vedlikeholde informasjon. Vi har også levert fotogalleriet som en del av pakken.

Resultat

Ønsker du å se resultatet? Gå inn å ta en titt på nettsiden her.

Besøk websiden →


Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!