Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

Redcord

  • Webside
  • Web

Kunde

Redcord AS utvikler og selger Redcord behandlings- og treningsutstyr gloabalt. Redcord er basert på den unike behandlingsmetoden Neurac (Nevromuskulær aktivering) gjennom blant annet slyngeterapi. Dette er en behandlings og treningsform som bygger på vitenskapelige studier og har dokumentert effekt på muskel- og skjelettplager som f.eks. rygg- og nakkeproblemer.

Vår rolle

Vi har utviklet, designet og driftet Redcord sin nettportal siden 2007 og levert og forvaltet en skalerbar løsning som har blitt utvidet og revidert i tråd med behov. Nettportalen er i dag bygd opp for 7 språk, der ulike redaktører jobber med innholdet i hvert land og alt forvaltes i samme system med felles innholdsdatabase. Vi  utvikler og drifter også Redcord sitt booking system for kurs.

Funksjonsrik nettportal

Redcords nettportal integrerer 7 nettsteder på forskjellige språk, tilpasset malverk med distributert redaktøransvar samt ekstranett for distributører som serves gjennom et skredersydd publiseringssystem fullspekket med funksjonalitet og en felles innholdsdatabase.

Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!