Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

University of the Arctic

  • Nettside

Student portal for University of the Arctic

Kunde

University of the Arctic er et nettverk av over 100 universiteter, høyskoler og organisasjoner i ni land rundt Arktis som samarbeider om å dele ressurser, ekspertise og undervisning for å gi bedre høyere utdanning om forholdene i nordområdene.

Oppgave

Frameworks har utviklet og drevet UArctic sine nettsider og nettjenester kontinuerlig og uten nedetid siden 2005. I siste runde har vi nå hatt glede av å utvikle en innholdsrik og moderne portal med kursdatabase og en rekke andre tjenester for medlemsuniversitetene

Løsningen er basert på Umbraco CMS pubilseringssystem og er designet helt fra bunnen av og er nå tilpasset både små og store skjermer gjennom et responsivt, funksjonelt og universelt utformet design. Alle grunnlagsdata er samlet i en enhetlig løsning og både kurs, programmer og universitetsprofiler er gjort dynamisk og enkelt å vedlikeholde for sekretatiatet og medlemmene selv.

Funksjonsrik nettportal

Nettportalen er fullspekket med funksjonalitet og inneholder blant annet:

Intranett og ekstranett for ulike grupper, kontaktdatbase, medlemsdatabase, medlemsrapportering, kart og atlas, Kursdatabase og søk for studenter, student portal, kalendere, nyhetsbrev og innhold både på Engelsk og Russisk språk.

Lenke til portal

Ønsker du å se hvordan resultatet ble?

Besøk portalen →


Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!