Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

Markedsforum Aust-Agder

Kunde

Markedsforum Aust-Agder er til for alle med interesse for markedsføring og merkevarebygging og er et forum for kunnskap og inspirasjon.

Markedsforum har medlemsbedrifter fra hele Aust-Agder. Som medlem kan du delta gratis deres frokostmøter.

Markedsforum Aust-Agder arrangerer årlig inspirasjonsseminaret Suksess Smitter, og deler ut prisen Årets Markedsfører.

Oppgave

Aust-Agder Markedsforum hadde behov for å fornye og forbedre sin nettløsning med mål om økt verdi og nytte for medlemmene. De ønsket seg en mer moderne, smartere og brukervennlig digital platform. Vi gjennomførte brukerundersøkelse blant medlemmene for å finne ut hva de ønsket seg og forventer av tjenester og innhold. Vi fikk mange gode innspill, og laget skissene med utgangspunkt i både medlemmenes behov og behovet for smartere og mer effektiv drift av foreningen og deres arrangement.

De nye sidene er naturligvis universelt utformet og tilpasset til bruk på alle skjermer og flater. Medlemmene er bedre synliggjort med kort presentasjon og kan nå selv oppdatere sin egen profil når de ønsker uten kompliserende innlogging. Kommunikasjon med medlemmene i digitale kanaler og nyhetsbrev er integrert, og prosesser som før var manuelle og tidkrevende er nå automatisert og forenklet..

Resultat

Vi har fått veldige positive reaksjoner fra både styret og medlemmer i Markedsforum på den nye løsningen, og foreningen er selv veldig glad forå ha fått en enklere prosesser med administrasjon av medlemmer, arrangement og kommunikasjon. Når alle er fornøyde er selvfølgelig vi også fornøyde med leveransen!

Besøk Markedsforum.com

Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!