Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

Østfoldforskning

Kunde

Østfoldforskning er et nasjonalt forskningsinstitutt med visjon om å bidra til kunnskap for en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom nyskaping og innovasjon. Østfoldforskning er Norges fremste fagmiljø innenfor livsløpsvurderinger for analyse av miljøprestasjonen for produkter og tjenester.

Utfordring og løsning

Østfoldforskning hadde behov for å fornye og forbedre sin nettløsning med mål om å kommunisere bedre med oppdragsgivere og samfunnet samt å få utviklet en egnet platform for å publisere sine rapporter og kommunisere sine prosjekter og kompetanse.

Vi hadde en grunding kreativ og iterativ prosess med ledergruppe og kommunikasjonsansvarlig, og ved siden av et nytt og renere design og forenkling av innholdsstruktur og kommunikasjon har Østfoldforskning nå også fått en digital forskerplatform dere prosjekter, publikasjoner, artikler og kompetanse henger sammen og kan forvaltes over tid.

Løsningen har en skreddersydd datamodell som understøtter prosessflyten i deres forskning og forretningsmodell og er bygget på Micorsoft.net og Umbraco CMS arkitetkur.

Gå til Østfoldforskning.no

Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!