Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

Evjeklinikken

  • Evjeklinikken
  • Evje
  • interaktiv
  • veilederverktøy

Kunde

Evjeklinikken er et landsledende spesialistsenter for livsstilsendring og behandling av sykelig overvekt.

Oppgave

I tett samarbeid med Evjeklinikken var vår utfordring å  utvikle Evje Interaktiv; et komplett nettbasert oppfølgingsverktøy for fedmebehandling som hjelper Evjeklinikkens gjester til å oppnå sine mål gjennom logging av aktivitet, matvaner og med digital oppfølging fra veiledere på Evjeklinikken. Systemets grunnmur er kalenderne for loggføring av mat og fysisk aktivitet, motivasjon samt en kunnskapsdatabase og et sosialt nettverk – Evjeklubben.

Løsning

Evjeklinikkens Interaktiv verktøy og veilederverktøy er utviklet og designet i sin helhet av Frameworks. Systemet er skreddersydd til Evjeklinikkens behov og er basert på Microsoft.net/Microsoft SQL server i kombinasjon med Umbraco CMS web publiseringsplatform.

Systemet er designet for å øke brukernes bevisstgjøring, mestring og evne til livsstilsendring.  Alt som brukerene legger inn av akrivitet og data i verktøyet kan deles med klinikkens veiledere, slik at de kan gi konkrete tilbakemeldinger og veiledning. Evjeklinikken Interaktiv kan brukes på datamaskin, nettbrett og smarttelefon.

Som endel av en komplett leveranse har vi også utviklet nye nettsider – Evjeklinikken.no basert på design av Innoventi AS.

Resultatet

Evjeklinlikken interaktiv ble lagt ned i 2018 etter mange gode år og webløsningen er nå driftet av Evjeklinkken selv. Det jobbes med et mer tidsriktig “Brring your own data” konsept som verktøy for de som er under behandling. Du kan finne ut mer om Evje Interaktiv på klinikkens websider, men selve verktøyet er lukket for andre enn brukere på klinikken.

Besøk webside →


Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!