Prosjekter og kundeløsninger vi er stolte av

Arendal Næringsforening

  • Arendal Næringsforening
  • Arendal Næringsforening

Kunde

Arendal Næringsforening har som formål om å fremme næringslivets interesser i Arendalsregionen. Foreningen har over 300 medlemmer som spenner fra store børsnoterte selskaper til banker og forsikringsselskaper, samt flere små- og mellomstore bedrifter innenfor en rekke ulike bransjer. Kjerneaktivitet er å fremme medlemsbedriftene sine behov, skape aktivitet og arrangementer, drive handelskammer tjenester og kommunisere med medlemmer, politikere, næringslivsaktører og offentligheten.

Oppgave

Arendal Næringsforening hadde behov for å fornye og forbedre sin nettløsning med mål om økt verdi og nytte for medlemmene. De ønsket en mer moderne, smartere og brukervennlig digital løsning. Vi gjennomførte først en brukerundersøkelse blant medlemmene for å finne ut hva de bruker sidene til, hvilke behov de har og hva de forventer av tjenester og innhold. Vi fikk mange gode innspill, og laget skissene med utgangspunkt i både medlemmenes behov og behovet for smart og effektiv drift av foreningen og deres arrangement. De nye sidene er naturligvis universelt utformet og tilpasset til bruk på alle skjermer og flater. Medlemmene er synliggjort med kort presentasjon og kan nå selv oppdatere sin egen bedriftsprofil når de ønsker uten kompliserende innlogging. Kommunikasjon med medlemmene i digitale kanaler er integrert, og prosesser som, før var manuelle og tidkrevende er automatisert og forenklet..

Resultat

Vi har fått veldige positive reaksjoner fra medlemmer i Arendal Næringsforening på den nye løsningen, og foreningen er selv veldig glad forå ha fått en enklere prosesser med administrasjon av medlemmer, arrangement og kommunikasjon. Når alle er fornøyde er selvfølgelig vi også fornøyde med leveransen!

Besøk Arendal Næringsforenings nye nettsider her


Relaterte Prosjekter

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!