Vårt team

Bli bedre kjent med oss!


Geir Arntzen Andrew

Geir Arntzen Andrew

Daglig leder / smidig prosjektleder

Geir@Frameworks.no

976 38 028

Geir er grunder og daglig leder med både it-og miljøfaglig ingeniørutdannelse. Har siden 1997 hatt en misjon om å koble disse fagfeltene og jobbet med web prosjekter og prosesser innen miljø, klima, folkehelse og kunnskap.  Geir fungerer også som smidig prosjektleder (Scrum master) for våre store prosjekter med høy grad av kundeinnvolvering.

View Geir Andrew's profile on LinkedInTor-Erik Klausen

Tor-Erik Klausen

Systemutvikler / webutvikler

Tor-erik@frameworks.no

922 00 405

Tor-Erik jobber som senior konsulent med fokus på web- og systemutvikling og databaser. Med Mastergrad i kommunikasjonsteknologi og systemutvikling fra UiA, er Tor-Erik en stor ressurs innenfor alle oppdrag med behov for tilpassede løsninger og systemarkitektur.

View Tor-Erik Klausen's profile on LinkedIn

Tiago Teixeira

Tiago Teixeira

Webutvikler / support

Tiago@Frameworks.no

457 79 615

Tiago er utdannet innen programmering og systemutvikling fra hjemlandet Portugal, og har massiv erfaring fra mange ulike spennende og krevende prosjekter. Tiago har en unik blanding av pågangsmot, dyktighet og systemisk intuisjon og jobber som webutvikler både på brukergrensesnitt og bakenforliggende systemutvikling.

View Tiago Teixeira's profile on LinkedIn

Ole Åkre

Ole Åkre

UX designer og prosjektleder

Ole@Frameworks.no

95145477

Ole er en erfaren UX/web designer og prosjektleder med hundervis av løsninger bak seg. Ole har vært med i Frameworks siden starten i 2003, vært noen år ute i verden og luftet seg med ansvar for digitale flater i Sparebanken Sør og som avdelingsleder for kundeløsninger i Telecomputing/Doorway og er nå tilbake hos for å møte nye utfordringer innen UX, Design, konseptutvikling og stødig prosjektledelse.

View Svein Tveitdal's profile on LinkedIn

Svein Tveitdal

Svein Tveitdal

Styreformann

Svein Tveitdal har vært styreformann i Frameworks 2003-2015 og er fortsatt med på eiersiden av selskapet og varamedlem i styret vårt. Svein har blant mye annet vært gründer og direktør for UNEP/GRID-Arendal gjennom en årrekke, samt direktør ved UNEP’s hovedkontor i Nairobi med ansvar for FNs klimapanel. Nå driver han sitt eget rådgivningsselskap “Klima 2020” og er ellers opptatt med lokalt, nasjonalt og internasjonalt organisasjons -og styrearbeid. Svein bidrar i Frameworks med sin betydelige erfaring, nettverk og kompetanse.

View Svein Tveitdal's profile on LinkedIn

Birgit Fostervold

Birgit Fostervold

Web designer

I delingsøkonomiens ånd er vi så heldige at vi har fast avtale med våre gode naboer i Avinet om å få bruke Birgit som vår designer. Birgit har bakgrunn fra Multimedielinja ved UiA og15 års erfaring som webdesigner og webutvikler med særskilt kompetanse i bruk av publiseringsverktøyene WordPress og Umbraco. Birgit jobber med design og profilering av våre prosjekter

bf@avinet.no

(+47) 997 06 367

View Birgit Fostervold's profile on LinkedIn

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!