Aktuelt

TEDxArendal 2014 – prikken over i’en i Arendalsuka

  • 15th August 201415/08/14
  • Image

TEDxArendal 2014 – suksessen fortsetter og årets show fylte kulturhuset i Arendal med 700 publikummere, 15 fantastiske foredragsholdere fra inn -og utland og ble virkelig prikken over i’en under årets Arendalsuke. Takk til alle som bidro, alle som kom og så på og til alle som er med for å gjøre dette til en av de virkelig store arrangement i Arendal.

I 2013 tok vi i Frameworks initiativ til å  få det fantastiske foredragskonseptet TED til Arendal og Sørlandet Kunnskapshavn gjennom arrangementet TEDxArendal. Med støtte fra Arendal Kommune, sponsorer og en fantastisk gruppe med frivillige ildesjeler gikk oppstarten som smurt og over all forventning.

Hva er TED?

”Ideas worth spreading – Riveting talks by remarkable people, free to the world”

Dette er en konferanse grunnlagt i 1984, og har etter hvert blitt til en global bevegelse har som mål å spre ideer og kunnskap ved hjelp av korte engasjerte foredrag og opptredener innenfor blant annet forskning, kunst, teknologi, utdanning, design, politikk, økonomi, kultur, forretningsvirksomhet og underholdning.

TEDx 

Er betegnelse på uavhengige TED arrangement som holdes rundt i hele verden. Ved siden av Arendal, har Trondheim, Bergen og Oslo  TEDx arrangement i Norge.

På en TEDx konferanse vil mennesker med gode historier, nye tanker og inspirerende innspill få muligheten til å dele disse. Foredragene blir tatt opp på video,  og deles så med hele verden som også får mulighet til å ta del i innspillene. Foredrag oversettes til mange språk, slik at kunnskapen kan deles med flest mulig.

På Ted.com og TedX.com finner du masse inspirerende foredrag fra tilsvarende arrangement rundt om i verden. Start forspielet der!

TEDxArendal 2014This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!