Aktuelt

Kan smarte web og it løsninger gjøre verden litt bedre?

  • 12th November 201412/11/14
  • Image

#Cleanweb ble etablert og definert som et initativ i USA i 2012, og har allerede spredd seg til 40 byer i 25 land i hele verden. Cleanweb fremmer bærekraftig og smart bruk av mobil og it-løsinger som åpner for enorme muligheter for ressurseffektivisering, kostnadsbesbarelser og miljøgevinster.

Frameworks drar nå sammen med Digin og Cleantech Agder i gang et intativ på #Cleanweb.

Cleanweb er internettbransjens bidrag til Cleantech. Med nye og gjerne sosiale mobil- og webteknologier blir man i stand til å utnytte ressurser langt bedre, til å optimere transport og logistikk ved å benytte den eksisterende kapasiteten, og til å mobilisere menneskelige ressurser over web og mobile plattformer til å bedre våre fundamentale levevilkår.

I høst har vi vært med å arrangerte et åpent møte og en workshop der både aktører fra Akademia, forskning, offentlig sektor og næringsliv har deltatt med interesse.

Vi prøver nå å skape en arena og et grunnlag for samarbeid for at flere av framtidens smarte løsninger kan utvikkes på Sørlandet.


Er du interessert ? Har du smarte behov eller vil være med å bidra til løsninger ?  Ta kontakt og bli gjerne med å bidra i Facebookgruppa “Cleanweb Agder”Lenker:


This is a unique website which will require a more modern browser to work! Vennligst oppgrader i dag!